A reggeli szerintem a legfontosabb étkezés. Ez az, amivel elindítjuk a napunkat, így fontos, hogy tápláló, egészséges és persze finom is legyen! 🙂
A frissensült reggelikért különösen odavagyok. Szeretek reggel gyorsan összedobni valamit, hogy amíg én ráérősen kortyolgatom a kávémat, finomabbnál- finomabb illatok lengedeznek a konyhában. Ez a tápláló étel is pillanatok alatt összeállítható. Remek napindító egy pohár tejeskávéval, vagy egy joghurttal, netán narancslével. Meglátjátok, kicsik és nagyok egyaránt szeretni fogják! 🙂
(TIPP: Én sós változatban készítettem, de akinek úgy tartja kedve, készítheti édes formában is. Ilyenkor a ricottát keverjük össze egy kis mézzel vagy cukorral, adjunk hozzá citromhéjat és a sülő lepénykéket szórjuk meg friss idénygyümölccsel. Télen mehetnek rá fagyasztott piros gyümölcsök, esetleg banán. Minden verzióban elkészítve egyedi finomság! 🙂
Hozzávalók (8 db mini lepényhez):
Elkészítés: