Brioche, avagy kalandozások a desszertek világában- Inzulinrezisztens barát alapanyagok felhasználásával

Köszöntelek Kedves Olvasó! :)

Kedves Látogató,

Köszönöm, hogy benéztél hozzám…ezennel szeretném is útjára indítani első blogomat. Tudom, hogy a világhálón keringő gasztro blogok  száma szinte megszámlálhatatlan, de bennem olyan régóta ég a vágy, hogy kiírjam magamból a sok-sok receptet és tapasztalatot, hogy muszáj volt a Brioche-t elkezdeni. Remélem, hogy ez nem csak saját magamnak, de másoknak is örömet fog okozni és sok új ötlettel és tapasztalattal gazdagodtok majd. A blog elsősorban elkészített desszertjeimről és a süteményekről fog szólni, de szeretném megosztani tapasztalataimat, konyhai sikereimet is persze kudarcaimat is…:)
Ezeken kívül elkötelezett  felfedezője vagyok az új kulináris helyeknek, szenvedélyes cukrászda és étterem függő, az ott tapasztalt élményeimet pedig itt szeretném majd leírni és megosztani.
Ez nem lesz nehéz, mert az országban véleményem szerint “gasztroforradalom” dúl, napról- napra nyílnak meg a új fantasztikus helyek, amelyek mind-mind felfedezésre várnak.   Így hát irány a konyha vagy a város és kalandozzunk együtt a desszertek világban! 🙂

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!